Mazda CX-5 SkyActiv-G 165 Comfort (2022)

autoreview

Mazda CX-5 SkyActiv-G 165 Comfort (2022)

Signalement

UitvoeringCX-5 SkyActiv-G 165 Comfort
Versnellingen6, Sequentiële Automaat
Bouwjaar2022
Jaar van aanschaf2022
KM-stand laatst7.200 km
Lezerswaardering: 15%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

8 maanden CX-5

 • 7.200 km

In het voorjaar 2022 2 auto s ingeruild voor een nieuwe Mazda CX-5 . Deze actie een beetje te snel genomen en al snel spijt van de aankoop . De CX-5 is een mooie en degelijke auto , maar zit en stuurt wel even ander als een Europese auto . Ik heb echt geprobeerd om een behoorlijke zithouding te vinden maar na 30 minuten wil ik er snel weer uit . De "Japanse" ideeën om alarmen en andere zaken te presenteren vond ik nog al bijzonder .
Na 7 maanden was ik nog de temperatuur aan het instellen . Het verbruik was hoog . De Radio/Navigatie is bijzonder lastig/ingewikkeld om te bedienen .
Dus de CX-5 ingeruild , dit doet zeer met een 8 maanden oude auto . Terug naar een Europese auto . Leef maar een keer !

3,8
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  3
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

PRIVATE LEASE Mazda CX-5

Mazda
Mazda CX-5 SkyActiv-G 165 M Hybrid Centre-Line (5D/6H)
€ 619
 

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (4)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens