Mazda 6 1.8 Touring (2002)
| Uitvoering | 6 1.8 Touring |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2002 |
| Jaar van aanschaf | 2002 |
| KM-stand bij aanschaf | 3 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
Na een aantal weken in deze auto te hebben gereden, valt me natuurlijk de geweldige ondervering van de auto op. Ook de goede afwerking is een plus.
Echter is er een grote ergenis die onmiddelijk te horen is, namelijk bij een koude motor maakt de auto een verschrikkelijk ´blikken´ geluid, alsof je een naaimachine hebt gestart.
Volgens de importeur is het een bekend probleem, waarschijnlijk de katalysator, waar we als rijders maar aan moeten wennen. Na meerdere keren nu contact te hebben opgenomen met de dealer heb ik nu onderhand de hoop opgegeven dat er een oplossing komt...
De dealer heeft nu ook al geprobeerd de complete uitlaat te vervangen, maar ook hierdoor geen resultaat. Het blijkt nu dat hoe kouder het wordt, des te storender wordt het geluid. De Mazda6-klanten worden behoorlijk door Mazda in de kou gezet.
Zie hierboven..
De auto trekt bij een snelheid boven de 80 km/h naar rechts.. Ook hier is niets aan te doen volgens de importeur.
De airco maakt veel vervelende bijgeluiden waar ook weer niets aan gedaan kan worden.
Al met al een maandagmorgen-monster........
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee