Mazda 323 FastBreak 1.6 Exclusive (2003)
Uitvoering | 323 FastBreak 1.6 Exclusive |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
wij hebben deze auto in december 2010 gekocht, onze vorige auto was ook een mazda 323 uit 1998 nooit grote problemen mee gehad vandaar onze keuze voor deze mazda met zeer weinig echte kilometers.
over het algemeen zijn wij zeer tevreden over deze auto heeft iets meer pit dan onze vorige mazda. helaas tijdens een goede poets behandeling van de week roest in de wielkasten achter ondekt aan beide zijde niet ernstig maar wel aanwezig.bij onze vorige mazda hebben we dit niet nooit kunnen ondekken...geen plekje nergens niet!!! oorzaak is volgens mij de wielkast isolatie.... blijft erg veel zand e.d. tussen zitten. het benzine verbruik is 1:10
1:13,3 heb ik nog niet kunnen halen helaas.
nogmaals ondanks met wat roest problemen toch een hele fijne auto.
Wij hebben deze auto gekocht bij auto smeeing in Soest. voor de meeneemprijs voor 6maanden garantie lag de prijs wel erg hoog vonden wij.Onze zoon is n.l. automonteur bij thuiskomst de mazda zelf een grote beurt gegeven bij m,n zoon in de garage.
Tot onze grote verbazing was de sparing voor het interieur filter wel aanwezig maar niet open, bij een auto sloperij een dekseltje gedemonteerd, mochten we gratis meenemen. sparing voorzichtig opengemaakt met een bremeltje....lastig klusje...
Gelukkig paste de interieur filters er perfect in.