Mazda 323 1.6i GLX (1990)

Mazda 323

Uitvoering323 1.6i GLX
Bouwjaar1990
Jaar van aanschaf2008

323fje

ik kocht deze auto na wat rond kijken ik vondt de 323 f altijd al leuk met zijn klap lampen nu kwam ik bij een handelaar die hem in een hoekje had staan en er een mooi verhaal bij had maar ondanks dat toch de volgende dag een proefrit gemaakt en beviel goed dus nog even zeuren dat ik een nieuwe apk wou en met inruil van mijn oude mazda 323 1.1 in ruil 750 euro betaald

auto rijd goed schakeld ook lekker soepel maar naar een week de koeler lek en voeller stuk koste nieuwe bij elkaar 150 euro en zelf 2 uurtjes sleutelen is goed te doen zelf

drie maanden later draag armen achter kapot koste nog eens 175 euro zelf er onder gezet rot werk ben je wel een dag kwijt als je het op straat doet

weer maand verder eindemper lek koste 35 euro op de sloop weer zelf er onder gehangen was zo gebeurt viel hard mee

apk joepie zag er tegen op maar ging er zo door keur mester zij nog ziet er goed uit voor een auto uit 1990 35 euro lachen naar huis dus

nu een jaar gereden zonder ook maar een probleem en keuring super zonder kosten weer wel een opmerking schokdemer rechts voor dus maar 35 euro mooi toch

korte samen vatting super auto rijd echt zuinig 1 op 13 in de stad en 1op 16,5 grote weg normaal rijden he
onder houd valt aardig mee
steurt goed zit lekker grote kofferbak ondangs dat ik er een grote basbox en versterker in heb lichen kan de bodschappen nog steedts kwijt achter in

mazda staat nu te koop wil nu iets anders leuks maar weet nog niet wat denk een ascona of zo