Lexus IS 200 Sport (2000) #2
Uitvoering | IS 200 Sport |
Bouwjaar | 2000 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
update;
Dit is nog een echte rijdersauto!
6 cilinder, achterwielaandrijving, en een lekker hard maar toch comportabel onderstel.
De auto is heerlijk rustig, ook op hoge snelheden.
De 6 versnellingen zijn lekker kort, je hebt altijd en in iedere versnelling trekkracht genoeg.
Bij een normale rijstijl is 1 op 11,5 a 1 op 12 goed haalbaar maar als je een paar keer flink doorrijdt ga je al snel richting 1 op 10.
Ook de zitpositie is gewoon echt perfect en alles zit waar je het verwacht!
Volgende week ga ik weer naar Spanje, dat zal denk ik een nog lekkerdere rit worden als vorig jaar...
Update;
Spanje was een succes (ik had niet anders verwacht)!
Ook in de bergen met een (op zn hollands) volgepropte auto en vouwwagen erachter genoeg vermogen om gewoon in de 6e versnelling de bergen over te knallen.
Wel was het verbruik met vouwwagen en continu 130 over 3400 km gestegen naar zo’n 1 op 8,5. Gelukkig is niet overal de benzine zo duur als hier...
Zo... maar eens een kleine update.
Ik heb de auto nu 3 jaar en heb er 40.000 km mee gereden.
De teller staat nu op 163000.
Gisteren weer teruggekomen uit spanje, dit keer met een caravan geweest en ook dat ging perfect!
De lexus zuipt dan wel echt enorm, ik heb over een rit van 3600 km een gemiddeld verbruik gehaald van 1 op 4!
Wel reed ik dan continu 120 echte kilometers op de cc maar dan nog...
Verder na 3 jaar nog geen enkel gebrek gehad, nog geen lampje of niks!
Wel heb ik 4 nieuwe gepoedercoate velgen gekocht en de oude laten coaten voor de winterbanden en een cruisecontrol in laten bouwen, die miste ik echt!
Niets!