Lancia Ypsilon 1.2 LE (1997)
Uitvoering | Ypsilon 1.2 LE |
Bouwjaar | 1997 |
Jaar van aanschaf | 2009 |
Al jaren in de familie
Deze auto is in 1997 aangeschaft door m'n vader.
Ca. 6 maanden oud, omdat hij op hogere leeftijd minder ging rijden en zijn Uno met LPG niet meer lonend was.
Toen hij na ca. 10 jaar stopte met rijden, moest de auto maar weg. Hij stond heerlijk binnen en ik deed het voorstel, laat hem maar staan, ik rijd je dan regelmatig naar doctoren etc. en zet hem op mijn naam en verzekering.
Zo had ik een eigen reserve auto als ik mijn auto naar de dorpsgarage bracht voor onderhoud en een hobby auto om evenementen te bezoeken.
Later heb ik de auto naar huis gehaald en kon hem gebruiken als winter reserve / hobby auto naast de Spider die ik inmiddels ook heb aangeschaft.
Inmiddels gebruik ik de auto regelmatig voor uitstapjes.
Nu staat er 96k op de teller en is er nauwelijks iets bijzonders te melden over problemen of gebreken.
Gewoon jaarlijks de APK en service en de garage verhelpt de (kleine) zaken die ze tegen komen.
Velgen
Vandaag setje lichtmetaal met nieuwe all-weathers laten monteren.
Meteen even een inspectie voor de apk, alleen nieuw lampje en meteen afgemeld. We kunnen er weer van genieten
PRIVATE LEASE Lancia Ypsilon