Lancia Musa 1.9 JTD Oro (2005)
Uitvoering | Musa 1.9 JTD Oro |
Bouwjaar | 2005 |
Jaar van aanschaf | 2005 |
In 10 mnd tijd nu inmiddels 43000 km naar tevredenheid gereden: de 1.9 JTD biedt ruim voldoende kracht, hij is ruim genoeg voor het gezin (3 kids) en de uitstraling is top. En je ziet eens wat anders op de weg. Het is geen scheurijzer door de bochten maar qua koppel maakt-ie op het rechte stuk wel weer goed :-) Ik zou iedereen het Comfort pakket aanbevelen met l/r gescheiden climate control, cruise control, licht-, regen- en parkeersensor. Ik heb lichtmetalen velgen onder mijn Cimabue Blu (donkerblauwe) Musa besteld, de 15 inch staan er prima onder.
De standaard Blaupunkt geluidsinstallatie (6 boxen!) is prima, zit zelfs een 7 bands equalizer in voor je eigen geluidsinstelling.
De boordcomputer is niet echt nauwkeurig qua verbruik, als je 38 liter verbruikt op 580 km denkt-ie 1:18 maar dat is natuurlijk bijna 1:16.
- vocht in de rechterkoplamp
- het afdekklepje van het slotmechanisme van de achterklep (...)
- lekkage in kofferbak via derde remlicht
- strip onder linker voordeur heeft losgelaten (dit leverde geen geluidsoverlast op)
- Betrouwbaarheid4
- Prestaties4
- Comfort5
- Kosten4
Uitgelicht aanbod

Lancia Musa 1.4 16v Oro (2007)

Test: Lancia Musa 1.4 - Nissan Note 1.6 - Skoda Roomster 1.4

Peugeot 1007 - Lancia Musa - Mercedes-Benz A-klasse - Test

Lancia Musa 1.4 16v Oro (2005)

Lancia Musa