Kia Optima 1.7 CRDi Super Pack (2012)

autoreview

Kia Optima
Kia OptimaKia OptimaKia OptimaKia OptimaKia OptimaKia OptimaKia OptimaKia OptimaKia OptimaKia OptimaKia OptimaKia OptimaKia OptimaKia OptimaKia Optima HybridKia Optima HybridKia Optima HybridKia Optima HybridKia Optima HybridKia Optima HybridKia Optima HybridKia Optima HybridKia Optima HybridKia Optima HybridKia Optima HybridKia Optima HybridKia OptimaKia OptimaKia OptimaKia Optima HybridKia Optima Hybrid

Signalement

UitvoeringOptima 1.7 CRDi Super Pack
Versnellingen6, Automaat
Bouwjaar2012
Jaar van aanschaf2015
KM-stand bij aanschaf52.474 km
KM-stand laatst54.319 km
Lezerswaardering: 15%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

 • 54.319 km

Ik heb een aantal jaren Mazda gereden. Mijn laatste model was de 6 hatchback. Ik werk buiten de deur en na jaren van handgeschakeld rijden werd het nu tijd voor een automaat. Mazda kon me geen automaat bieden voor een goede prijs. Overigens heeft de 6 me nooit in de steek gelaten ! Ik werd vorig jaar getrickerd door de Kia optima. Ik was meteen verkocht.

Het is een prettige en comfortabele auto om mee te rijden. De automatische versnellingsbak schakelt fijn. Ik mag hem niet vergelijken met de Mazda 6. Ik wil wel kwijt dat voor wat je krijgt de auto betaalbaarder is dan de Mazda. Mazda is helaas duur geworden in 2e hands aanschaf.4,0
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  5
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja