Kia Optima 2.0 CVVT Hybrid Plus Pack (2014)

autoreview

Kia Optima
Kia OptimaKia OptimaKia OptimaKia OptimaKia OptimaKia OptimaKia OptimaKia OptimaKia OptimaKia OptimaKia OptimaKia OptimaKia OptimaKia OptimaKia Optima HybridKia Optima HybridKia Optima HybridKia Optima HybridKia Optima HybridKia Optima HybridKia Optima HybridKia Optima HybridKia Optima HybridKia Optima HybridKia Optima HybridKia Optima HybridKia OptimaKia OptimaKia OptimaKia Optima HybridKia Optima Hybrid

Signalement

UitvoeringOptima 2.0 CVVT Hybrid Plus Pack
Versnellingen6, Automaat
Bouwjaar2014
Jaar van aanschaf2015
KM-stand bij aanschaf1 km
KM-stand laatst600 km
Lezerswaardering: 26%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

KIA Optima

 • 600 km

Na jaren lang Mercedes C-klasse te hebben gereden en deze weggedaan vanwege de roest problemen, die bekend zijn bij Mercedes, ben ik overgestapt naar de KIA Optima, vanwege het prachtige model.
Qua rijeigenschappen, gebruikte materialen, hoeveelheid accesoires en het model is hij gelijkwaardig, zoniet op vele fronten zelfs beter dan de C-klasse.
Hij rijdt als hybride ook zuiniger dan de gewone C-klasse, m.a.w. ik ben er zeer tevreden over. Nu afwachten hoe hij zich houdt.Nog wel een positief punt is de garantie van 7 JAAR, met vaste onderhoudsprijzen.

4,5
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  5
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (3)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens