Jeep Grand Cherokee 5.7 HEMI V8 Limited (2005)

autoreview

Jeep Grand Cherokee
Jeep Grand CherokeeJeep Grand CherokeeJeep Grand CherokeeJeep Grand CherokeeJeep Grand CherokeeJeep Grand CherokeeJeep Grand CherokeeJeep Grand Cherokee - interieurJeep Grand Cherokee - interieur

Signalement

UitvoeringGrand Cherokee 5.7 HEMI V8 Limited
Versnellingen5, Automaat
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2008
KM-stand bij aanschaf110.000 km
KM-stand laatst130.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

LPG-G3 laten inbouwen

 • 120.000 km

Na zo'n kleine 10.000km met de auto op benzine gereden te hebben, heb ik er toch maar een gastank in laten bouwen. De auto rijdt fantastisch, maar zodra er veel korte stukjes worden gereden loopt het verbruik aardig op en met de huidige benzineprijzen wordt je daar niet vrolijk van.

En wonder boven wonder, ik ben een LPG-fan geworden. Het verbruik is niet noemenswaardig anders dan bij benzine en ook in de prestaties merk ik weinig verschil. Het enige grote verschil merk ik in mijn portemonee; een liter LPG kost ongeveer €0,48. Op deze manier kan ik een fantastische sterke Jeep rijden voor de kilometerkosten van een gemiddelde middenklasser op benzine.

wat een heerlijke reisauto

 • 130.000 km

In de afgelopen 2 weken zo'n 4.000 snelwegkilometers met de auto gereden. Het is en blijft een heerlijke auto.
Enige storende element is het bandengeruis. Momenteel zitten er nog Rain & Mud banden onder. Goed voor de grip (ook in de sneeuw heb ik gemerkt), maar echt geluidsarm zijn ze niet. Ik denk er dan ook over om er een paar nieuwe geluidsarme banden onder te laten zetten. Dan ook maar meteen 1 of 2 maatjes grotere velgen eronder, want de standaard 17 inch zien er niet echt indrukwekkend uit.

4,8
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  5
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (3)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens