| Uitvoering | Avenger 1.2 e-Hybrid Summit |
| Jaar van aanschaf | 2026 |
| KM-stand bij aanschaf | 15 km |
| KM-stand laatst | 15 km |
Aanschaf
Jeep Avenger Summit aangeschaft.
Waren al een poosje aan het kijken naar een opvolger van de huidige auto.
In september komt er een facelift uit.
Daardoor voorraad auto's te koop met hoge kortingen.
Mooie inruilprijs gekregen voor mijn huidige auto.
Het is een Summit uitvoering met een aantal mooie extra's.
Dat wil zeggen dat de auto beschikt over een panoramisch dak, winterpack bestaande uit verwarmde voorstoelen, verwarmde voorruit, 10,25 inch scherm, diamond cut velgen, JBL audio, uitgebreide connect services, 8 jaar garantie.
Ik heb ruim proef gereden met de auto, maar dat zegt natuurlijk nog niets over betrouwbaarheid van de auto.
Wat wel prettig aan de auto is de hogere instap, overzichtelijkheid, niet te zwaar, makkelijk te handelen.
schakelen doet de auto door middel van een DSG achtige automaat.
Bij gas los voel je de auto sterk afremmen, naarmate de accu voller word neemt dit af.
Ik vond de stoelen goed zitten, wel wat aan de zachte kant, maar niet onprettig.
En ook de zittingen waren lang genoeg.
Druk knoppen voor de automaat moet ik aan wennen, zit op het dashboard i.p.v. tussen de stoelen, evenals een groot aantal functie die in het scherm zitten.
Auto rijd prettig, vrij lichte besturing, niet heel ruim achterin, ben 1,94cm.
We zijn maar met ons tweeën, paar tikjes naar voren kan er iemand achter mij zitten.
We gaan er eerst eens een poosje mee rijden en dan ga ik melden wat me wel en niet bevalt.
Ik heb de beoordeling op 4 sterren gezet maar dit gaat uiteraard nog veranderen naarmate we de auto beter kunnen beoordelen op de diverse onderdelen.
We rijden tussen de 20 en 30.000km per jaar, daar zal vast iets uitkomen.
En ik zal mooiere foto's plaatsen.