| Uitvoering | Avenger 54kWh Summit |
| Bouwjaar | 2026 |
| Jaar van aanschaf | 2026 |
| KM-stand bij aanschaf | 4 km |
| KM-stand laatst | 2.200 km |
Eigenlijk best een fijn ding
Ik ben 100% voor het uiterlijk van de Avenger gegaan. Voor het zelfde geld koop je betere auto's, nieuwere techniek, grotere accu, meer ruimte etc. Maar ik wordt van de Avenger wel blij.
En nu na ruim 2000 km ben ik zeker blij toch voor deze te gaan.
- super mooi ding
- 1 knop 2 sec indrukken en alle rijhulp zooi die je niet wil is uit
- gewoon een draaiknop voor volume
- redelijk normaal (standaard/vertrouwd dashbord, rond stuur, etc
Verbruik:
Het lijkt wel of die steeds zuiniger gaat rijden. Hij staat niet bekend als een zuinigheidsmonster, dus ik was al blij dat die in het begin onder de 15kWh/100km zat. Nu gemiddelde over die 2000km: 14,3kWh/100km. en dat met 80-90% snelweg.
Binnen bebouwde kom: onder de 12
provinciaal ca 13
snelweg ruim onder de 15
Oke, nu met zomerse temperaturen.
langste rijdag: een keer wel helemaal volgeladen, na 260km nog 33% accu over.
Wat ik mis:
Ik zou graag in de auto wat meer instellingen willen hebben, zoals maximaal percentage laden, het is een NMC accu, dus liefst zo weinig mogelijk boven de 80% laden. hoe dan? gelukkig heb ik een slimme laadbox.
een iets meer uit gebreide app (liefst wel gratis natuurlijk) met bv waarschuwing ramen open, of dak nog open. En die kunnen sluiten vanuit de app. Terug kijken ritten. Live je laadstatus kunnen volgen, zonder dingen te refreshen.