Hyundai Tucson 2.0i CVVT ActiveVersion 2WD (2004)

Uitvoering | Tucson 2.0i CVVT ActiveVersion 2WD |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2016 |
1 jaar voorbij
Ons nieuewe bezit : Een Hyundai Tucson uit 2004 .
Via de dealer gekocht. Van eerste eigenaar . De auto ziet er top uit . Zeer goed onderhouden lakwerk . Geen beschadigingen . En van binnen een plaatje .
Het is ff wennen maar hij rijd super ...... Ruimte genoeg , en met zijn 141 pk wil hij wel zijn mannetje staan. Ik twijfel er nog over of ik ook een Pushbar en Sideskirts erop wil zetten. ( heeft iedereen al ) . Eerst maar een een tijdje rijden en dan zien we wel verder.
1 jaar ....................
We zijn weer een jaar verder en de Tucson brengt ons nog steeds overal heen. Afgelopen jaar geen problemen gehad , ondanks de vele km die ik gereden heb. Alleen zijn bij de grote beurt de remschijven vervangen voor. Verder komt ie er goed doorheen.
De winterbanden heb ik eigenlijk niet nodig gehad . Dus daarom maar weer terug op de zomerbanden. Het verbruik heb ik iets omlaag gekregen door een toevoeging aan de olie en bezine. Eerst verbruikte hij 1:8 en nu zit ik rond de 1:10 en zelfs op de snelweg 1:12 . Ik gooi er regelmatig een flesje " Marvel Mistery Oil in . En dat helpt goed.
Omdat we eind dit jaar of begin volgend jaar een caravan willen aanschaffen , hopen we dat we een goede trekauto hebben.
Vakantie
Zo .....klaar voor de vakantie .... Binnenkort gaan we op vakantie naar Rome ....Italië. Het zijn dan ongeveer 1600 km over de Duitse, Zwitserse en Italiaanse snelwegen . Omdat ik een rustige rijder ben , denk ik met een gemiddelde snelheid van 110/115 wel een aardig verbruik kan berijken. Dus volgend verslag zal dus vanuit Rome zijn...........
An diamo.......
2 Jaar voorbij
Na veel kilometers , nu weer wat rustiger . Auto voorzien van 235/45/19 inch velgen . Ziet er mooi uit maar gaan er toch weer af . Terug naar het origineel. Vorig jaar naar Rome geweest. Dikke 3600 km gereden. Heerlijke rij-auto . Het verbruik viel niet tegen . 1 op 10,4 en soms zelfs 1 op 11.
Alles goed kunnen opbergen . Al met al een fijne reis-auto.
Dit jaar gaan we voor het eerst met een caravan achter de Tucson. Waar we naartoe gaan weten we nog niet . maar er zullen wel de nodige km bij komen. Ik ben benieuwd naar het verbruik. maar kom..... het is vakantie
Ik heb nu in 2 jaar tijd 42.000 km gereden . Gelukkig zullen het dit jaar minder worden. Ik ben nog steeds dik tevreden met de auto . Hij moet volgende week weer op keuring en dan hoop ik dat hij er weer tegen kan een jaartje. Interieur ziet er nog top uit en van buiten ook . Jammer genoeg een kleine kras op de deur. Maar die word van de zomer eruit gehaald.
Dus conclusie: dik tevreden ......
Tot de volgende keer......
PRIVATE LEASE Hyundai Tucson