Hyundai Trajet 2.0i CVVT DynamicVersion (2006)

Uitvoering | Trajet 2.0i CVVT DynamicVersion |
Bouwjaar | 2006 |
Jaar van aanschaf | 2016 |
aanschaf
Eindelijk de knoop door gehakt: We hebben koop door laten gaan.
na veel wikken en wegen hebben we de keus laten vallen op een Hyundai Trajet dynamic, Een zeer complete uitrusting met oa climate contole en lederen bekleding De auto moet nog geleverd worden, we laten het volgende vervangen/nakijken:
-complete distributie incl waterpomp
- versnellingsbak olie verevangen
- remolie vervangen
- motorolie vervangen
-airco bijvullen
zodat wij vakantieklaar zijn en ik tevens een nul-punt heb in de onderhoudshistorie.
We vinden het het best spannend want zowel mijn partner als ik hebben iets toe moeten leggen tw; mijn vrouw de automaat en ik de cruise contole. en we gaan terug naar benzine ipv diesel.
We vonden tijdens de testrit de auto prettig rijden en het interieur zeer licht en in ons geval erg practisch( 3 kids en twee honden dus het lederen interieur is zo af te nemen.
met name het verbruik ben ik erg nieuwsgierig naar.
We hebben een andere auto ivm ruimte gebrek (vakantie, sport)
We hebben met veel plezier in de Opel gereden en het doet ook wel een beetje pijn om hem weg te doen heeft zich immers al bewezen!
De Trajet moet zich nog bewijzen.
De keuze viel op deze auto:
-mooi interieur (licht)
- veel ruimte
- 5 seperate stoelen
kortom een zeer complete auto voor je geld.
verkocht
Het was van korte duur:
Kwalitatief en comfort niets op aan te merken!! alleen onze vorige auto was een diesel /automaat en dat misten wij toch echt!!
Wij zijn met de hyundai in de vakantie naar de franse alpen geweest; een reis van 3750km in totaal en met een verbruik van 1:11 dat is toch niet slecht alleen het geschakel werd ik niet goed van. Dit komt mede omdat je diesel gewent bent laag in de toeren en veel kracht bij de hyundai was dat net anders om.
We hebben de auto ingeruild op een vw Touran 2.o tdi 140pk en met een koppel van 320nm bij 1750 toeren en dit is echt merkbaar wat een kanon.
De hyundai is een zeer prettige reisauto met veel comfort.