Hyundai Matrix 1.8i GLS (2003)

autoreview

Hyundai Matrix 1.8i GLS (2003)
Hyundai Matrix 1.8i GLS (2003)Hyundai Matrix 1.8i GLS (2003)Hyundai Matrix 1.8i GLS (2003)Hyundai Matrix 1.8i GLS (2003)Hyundai Matrix 1.8i GLS (2003)

Signalement

UitvoeringMatrix 1.8i GLS
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2003
Jaar van aanschaf2003
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

De auto bevalt wel. De overgang van de Mazda naar de MPV van Hyundai was wel groot. Wat opvalt aan de Matrix is de ruimte. Er zijn maar weinig auto"s in deze klasse die zoveel ruimte hebben. Verder is de 1.8i een snelle en krachtige auto. Leuk is ook het interieur. Het dashbord is in met midden gesitueerd.

PROBLEMEN

De auto is wat rumoerig. Echter het grootste probleem is dat het voorterrein van de auto rammelt. Bleek na enige tijd een speling te zijn ontstaan aan de schokbrekers, wat tot nu toe nog steeds niet opgelost is. Ook de importeur kon daar ook geen oplossing voor geven. Moet wel bij gezegd worden dat de ene bestuurder het wel hoort en de andere weer niet. Verder is het geluid alleen maar op wegdek met keien en stenen te horen.

3,5
 • Betrouwbaarheid
  3
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Lezersreacties (1)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens