Hyundai Matrix 1.6i GL (2004)

autoreview

Hyundai Matrix 1.6i GL (2004)
Hyundai Matrix 1.6i GL (2004)Hyundai Matrix 1.6i GL (2004)Hyundai Matrix 1.6i GL (2004)Hyundai Matrix 1.6i GL (2004)Hyundai Matrix 1.6i GL (2004)

Signalement

UitvoeringMatrix 1.6i GL
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2004
Jaar van aanschaf2004
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

De auto is lekker ruim en is van veel accesoires voorzien voor een redelijke prijs. De auto is voorzien van airco e.d. voor hetzelfde geld, waarvoor ik mijn eerste Matrix kocht. Auto rijd lekker en de versnelling gaat als een mes door de boter. Dit is nu mijn 2e Matrix en hij bevalt uitstekend. Tot nu toe geen enkel punt gehad waarover ik niet tevreden ben of waarvoor ik onder garantie heb terug gehoeven.Ook bij de vorige heb ikgeen gebruik hoeven te maken van de garantie en ik heb deze toch 2 1/2 jaar gereden. Ik moet zeggen dat de dealer ook altijd voor me klaar staat. Alleen merk ik wel dat hij steeds drukker krijgt en dat daardoor een afspraak voor onderhoud soms wat langer op zich laat wachten. Verder geen noemenswaardigheden. Alleen het verbruik schommelt nogal. Hij is nierg zuinig. maar ja er ligt ook een 1600 cc motor in en hij weegt nogal wat.

PROBLEMEN

Tot nu toe geen enkel probleem gehad. Alleen de lampjes van de kenteken verlichting zijn al vervangen. Verder niets.

3,8
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  4
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens