AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Hyundai Kona Electric 39kWh Fashion (2022)
Uitvoering | Kona Electric 39kWh Fashion |
Bouwjaar | 2022 |
opnieuw een fijne auto
Na onze eerste Kona (2020 - nu 80.000km - 39 kW - 1fase laden) hebben we al een tijdje een 2e auto erbij ook een Kona electric. Een 39 kW uitvoering (3 fase laden, 2022) maar nu met warmtepomp. Dat scheelt wel wat in de winter. de eerste 30.000 staan er weer op. Het verbruik blijft zeer netjes ook bij de koude dagen komen we op 17kW per 100 km.
in de zomer is dit 13 kW per 100 km. We rijden wel altijd in de Eco stand wat snel genoeg is, om bijv. in te voegen.
Het is een fijne auto zonder problemen. En met de stoel-en stuurverwarming is het een complete auto voor ons.
10,0
PRIVATE LEASE Hyundai Kona

Hyundai Kona EV Fashion 64 kWh |Apple carplay| Trekhaak afneembaar| All Seasonbanden| Climate control| Navigatiesysteem|
- 2021
€ 22.450

Hyundai Kona EV Fashion 39 kWh | Automaat | Navigatie | Camera | Airco | Lichtmetalen velgen | Apple carplay | Android Auto |
- 2023
€ 22.400