Hyundai ix35 1.6 GDI StyleVersion 2WD (2011)
Uitvoering | ix35 1.6 GDI StyleVersion 2WD |
Bouwjaar | 2011 |
Jaar van aanschaf | 2011 |
Eerste half jaar rijden met de IX35
Auto aangeschaft op 28 April na een leveringsperiode van 6 maanden. De eerste weken erg veel kilometers gemaakt en wat voor kilometers. De auto ziet er perfect uit en rijdt ook als een zonnetje. Waar ik wel aan heb moeten wennen is het start-stop systeem, maar voor je het weet gaat alles automatisch. In de eerste paar maanden lag het verbruik rond de 7.2 ltr per 100 kilometer. De laatste maanden is dit ongeveer 8.0 ltr op 100 kilometer, dus 1 op 12,5. Wel redelijk voor deze auto, maar maakt niet waar wat er in de catalogussen staat. Wat wel heel goed bevalt is de hoge zit, erg overzichtlijk naar voren toe. Het zicht naar achteren via de binnenspiegel valt wat tegen, maar ook dit was wennen. De auto rijdt erg rustig (motor is erg stil). Ook wel handig is dat de computer aangeeft wanneer je moet opschakelen zodat je zo zuinig mogelijk rijdt. Vind wel dat je erg snel in de hoogste versnelling (6e) rijdt, nl al bij 70-75km/uur.
Al met al: we hebben ontzettend veel plezier van onze IX35 1.6GDI Styles Version Blue Drive, een aanrader voor die mensen die nog niet weten welke auto ze willen aanschaffen.
Ik hou U allen op de hoogte van mijn rijervaringen
- Betrouwbaarheid5
- Prestaties4
- Comfort4
- Kosten4
Uitgelicht aanbod

Hyundai ix35 2.0i 4WD i-Catcher NAVIGATIE/CAMERA, LEER , PANORAMA DAK,
- 2011

Hyundai ix35 2.0i Style/ Panorama-Dak!/ Trekhaak!/ Achteruitrij-Camera/ Clima/ Navi/ Cruise/ Bluetooth/ Isofix/ 18''LMV/ Multi. LEDER. Stuur/ Regensensor/ Elek. Pakket.
- 2010

Hyundai ix35 2.0I STYLE
- 2011

Hyundai iX35 2.0 CRDi – 2012 – 524.296 km - Klokje Rond

Hyundai ix35 vs. Mitsubishi Outlander vs. Jeep Compass - Op zoek naar

Rij-impressie Hyundai iX35 Fuel Cell

Hyundai ix35 2.0 CRDi VGT StyleVersion 4WD (2010)

Test: Hyundai ix35 1.6 GDI - Mitsubishi ASX 1.6 Cleartec