Hyundai Ioniq Electric Premium (2018) #8

Hyundai Ioniq Electric
Hyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq Electric

UitvoeringIoniq Electric Premium
Bouwjaar2018
Jaar van aanschaf2018

Super auto

Ik heb de Ioniq 02-07-2018 nieuw gekocht. Ik heb
zonnecollectoren. in al die tijd heb ik zo, heb misschien dertig keer bij moeten laden aan de snelweg. En dat heeft nooit langer geduurd dan 20 minuten, en de actieradius is gemiddeld zomer 225 km en winter 195 km met zomerse uitschieters van 255 km laden thuis kost dus niets en aan de snelweg tussen laden rond de € 6,00 om thuis te komen. in die 3 jaar en 4 maanden. 60.000 gereden zonder een probleem. onderweg gekochte electa ca. € 200,00 Een super auto Als je een uit de eerste serie gebruikt kan kopen? Doen, je zult er geen dag spijt van hebben. Hij is nu 3 jaar oud en moet ingeruild worden maar dat gaat met pijn in mijn hart. Ik heb nog twee Audi's A2 en een E type v12 voor de hobby. maar een brandstof auto voor mijn dagelijks gebruik zal er nooit meer komen.

10,0