Hyundai Ioniq 5 73kWh Connect (2021)

Uitvoering | Ioniq 5 73kWh Connect |
Bouwjaar | 2021 |
Jaar van aanschaf | 2021 |
Fijne Auto
De auto gekocht 15 juli 2021 en heb er nu bijna 9000 kilometer mee gereden. Hiervoor had ik een Kona electric en beviel ook super , maar had 1 phase aansluiting.
De ioniq 5 rijd geweldig en op foto ziet die er niet zo groot uit als die werkelijk is, een wel erg grote auto , die door zijn afmeting wel zo gemakkelijk rijd als een klein autootje.
Vanaf begin last met rijden binnen de lijnen van de weg en beweegt het stuur continu, daar al een paar keer voor bij de dealer geweest, maar niet geholpen .Vorigeweek 5 updates gehad,maar nog steeds hetzelfde probleem, maar ik ben niet de enige, dus hoop dat daar aan gewerkt wordt.
De achterruitenwisser mis ik wel ,een blunder om die niet te monteren.
Ook het geluid van de radio of via USB is vrij slecht. Veel reclame over bose boxen,maar in mijn Kona was het beter.
Al met al een geweldige auto waar je heel ontspannen in zit.
Het zonnepanelendak is beter bedoeld als je in Spanje of zo woont , maar het zat erop type project 45
Zal af en toe wat schrijven hoe het verder gaat
PRIVATE LEASE Hyundai Ioniq 5

Hyundai Ioniq 5 Lounge AWD 77.4 kWh | Panorama | Trekhaak | Camera Spiegels | 1e Eigenaar |
- 2023

Hyundai Ioniq 5 Lounge 77.4 kWh Automaat
- 2024

Hyundai Ioniq 5 73 kWh 217pk RWD Lounge | Afneembare Trekhaak (1600KG) | 360° Camera | Adaptive Cruise Control | Navigatie |
- 2022