Honda Stream 2.0 ES (2001)

autoreview

Honda Stream
Honda StreamHonda StreamHonda StreamHonda StreamHonda StreamHonda Stream - interieurHonda Stream - interieur

Signalement

UitvoeringStream 2.0 ES
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2001
Jaar van aanschaf2001
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

De Honda Stream met 2 liter motor bevalt uitstekend. In vergelijking met de 1.7 liter is deze versie duidelijk stiller en krachtiger. Het is qua wegligging naar mpv maatstaven een uiterst strak sturende auto. Het veercomfort neemt bij extra belading toe. Als je er alleen in rijdt dan is het veercomfort goed, alleen op korte richels is het vooraan wat stug. Het verbuik in Nederland is gemiddeld 1 op 10,9 bij een pittige rijstijl, in Duitsland met snelheden tot 215 km/h op de teller 1 op 9. Ofschoon er natuurlijk ruimere mpv"s bestaan, heb ik meer dan voldoende ruimte voor gezin plus eventueel 2 extra personen.

PROBLEMEN

geen

4,3
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (3)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens