Honda Jazz 1.4 Hybrid Exclusive (2011)
| Uitvoering | Jazz 1.4 Hybrid Exclusive |
| Versnellingen | 1, Sequentiële Automaat |
| Bouwjaar | 2011 |
| Jaar van aanschaf | 2012 |
| KM-stand bij aanschaf | 38.594 km |
| KM-stand laatst | 46.500 km |
garantie
Sinds vorig jaar september rijd ik met veel plezier een Honda Jazz, dit tot nu. Vorige week donderdag zie ik dat mijn panorama dak is gebarsten. Op naar de dealer die constateerde geen beschadigingen van steenslag of iets dergelijks, dus volgens hun garantie. De dealer ( van Nieuwkerk Hilversum ) heeft een claim neergelegd bij Honda Nederland. Gisteren, 1 augustus, gebeld door de dealer dat de claim is afgewezen met als rede dat ruit-schade niet onder de garantie valt. ik vind dit raar en eerste valt een panorama dak wel onder ruit-schade en ten tweede is dit misschien te wijten aan een constructie fout. In de garantie bepaling staat inderdaad dat ruit-schade niet onder de garantie valt, behalve bij een constructie fout. De dealer adviseerde mij om zelf contact te zoeken met Honda Nederland. op 1 augustus Honda Nederland gebeld, deze deelde mij mede dat Honda Nederland alleen met dealers over garantie zaken corresponderen en niet met de consument, ik moest weer terug naar dealer. de medewerker bij de dealer gesproken , die ook maar raar vond, deze ging het volgende week voorleggen bij de directie.
Dit alles gaat mij veel te lang duren heb inmiddels carglass gebeld voor een afspraak .
Het is voor mij de eerste en de laatste keer dat ik een Honda heb gekocht. Honda Nederland heeft in mij ogen geen interesse in zijn klanten.
Koopt u een auto met panorama dak vraag in ieder geval of er fabriek garantie op zit. Een nieuw panorama dak kost meer dan
1.500 euro.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee