Honda Jazz 1.3 Elegance (2017)
Uitvoering | Jazz 1.3 Elegance |
Bouwjaar | 2017 |
Jaar van aanschaf | 2023 |
na de fiat nu een honda jazz
na wat problemen met de stilo toch maar eens een jazz gekocht op aanraden van mijn zoon 1e monteur geweest bij de bois in utrechtik rijd nu 2 maanden hiermee en alles werkt 100%de auto is geleverd door zeeuw en zeeuw in noordwijk ,daar stond hij met trekhaak en automaathet is even rijden maar dan heb je ook wat
zuinig
heb verbruik uitgerekend en uitkomst 1 op 21,voonamelijk korte stukjes en ritjes naar driebergen 12kilometer.bij lage toeren gebeurd er weinig tot dat ik gas geef ,het kan dus wel!
binnenkort meer...
nieuwe banden
omdat ik elke rit een waarschuwing kreeg van de sensor banden spanning heb ik 4 nieuwe vredestein banden gekocht bij cor duiveman in zeist , honda specialist probleem over! verder geen problemen jazz bevalt zeer goed,automaat rijden is toch wel heel fijn.

Honda Jazz 1.3 i-VTEC Elegance Navi - Camera - Cruise - Clima
- 2018

Honda Jazz 1.3 i-VTEC Elegance | Cruise | Trekhaak | 27.837 km Dealeronderhouden
- 2017

Honda Jazz 1.3 Comfort | Dealer onderhouden | All Season Banden | Navigatie | NL Auto | IJskoude Airco | PDC voor en achter
- 2017