Honda CR-V 2.0 i-VTEC Executive (2007)

Uitvoering | CR-V 2.0 i-VTEC Executive |
Bouwjaar | 2007 |
Jaar van aanschaf | 2014 |
Luxe grote 'wagen'
Na jaren in een Honda Jazz 1.2 gereden te hebben, vond ik dat het tijd werd om naar een grotere -en ook luxere- auto te kijken. Via een particulier kwam ik bij een luxe Volvo V70 D5 automaat die alles had wat ik wenste (mijn wensen waren automaat, leren bekleding, panorama of open dak, cruise-control, climate-control, parkeersensoren en electrische ramen achter). Het blijkt dat zoeken op leren bekleding het handigst is ;-)
Omdat ik ook erg tevreden over mijn dealer was, vond ik dat hij ook een kans moest krijgen om iets te kunnen leveren. De dealer bleek deze CR-V 2.0 Executive te hebben staan met maar 52K op de teller. De auto had alles waar ik naar op zoek was, en na een lange proefrit, en door een goede inruil-deal was uiteindelijk de keus toch snel gemaakt.
Na 1 week rijden kan ik eerlijk zeggen dat het een fantastische wagen is. Hij rijdt enorm fijn, rijdt rustig en is -voor wat ik gewend was- heel erg luxe.
Het verbruik (8.4 l/100km) is natuurlijk hoger dan bij de Jazz (6.0), maar dat is na 1 week. Ik rijd al jaren ongeveer 20000 km per jaar dus er is pas iets zinnigs over te zeggen na de zomervakantie.
Omdat ik bij het zoeken erg goed ben geholpen door autoreviews van gebruikers, ga ik van mijn kant ook proberen een goede review over deze auto op te bouwen.
PRIVATE LEASE Honda CR-V