Honda CR-V 2.0 i-VTEC Elegance (2007)
Uitvoering | CR-V 2.0 i-VTEC Elegance |
Bouwjaar | 2007 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
In Augustus 2007 hebben wij deze Honda CRV gekocht en daar na volle tevredenheid 2 jaar mee gereden.
*************Het betreft een Handgeschakelde 6-bak ipv Automaat**********
Voor de Honda reden wij in een Audi A4 avant 1.8T, maar wij vonden deze auto toch wel wat klein. Het is een echte lifestyle stationwagen, maar als je iets mee wilt nemen past het er altijd net niet in.
Na een beetje rondgekeken te hebben kwamen we uit bij Honda en hebben we proefgereden in een CRV. Wat een fantastische auto! Een hoge zit, rijdt als een "gewone" personenauto en een zee van ruimte. Op de achterbank kunnen de kinderen riant zitten en dan hebben ze ook nog een giga hoeveelheid beenruimte over.
Over het algmeen rijdt mijn vrouw met de auto, omdat zij voornamelijk de ruimte nodig heeft met de kinderen, vriendjes mee, naar sport brengen, fiets erin en eruit, hond(en) mee etc etc.
Het motorvermogen is ook prima, een 2.0 met 150 PK maakt het tot een plezierige auto die ook nog eens stil is. Op wat hogere snelheden heb je wel redelijk wat windgeruis rondom de spiegels, maar met name als het hard waait.
De airco, het geluidssysteem en alle overige voorzieningen werken allemaal uitstekend en we hebben nooit noemenswaardige problemen met de auto gehad. Tijdens de twee jaar rijden heeft de auto 2 x een beurtje gehad en de kosten daarvan zijn vergeleken bij Audi een groot verschil.
We gebruiken de auto ook om onze caravan te trekken (beladen gewicht max. 1450 kg) en ook dit gaat prima. Voldoende kracht om (snel) vooruit te komen en altijd het gevoel volledig onder controle te zijn. De standaard TSA is geweldig, de auto "grijpt" in als de caravan begint te schudden en slingeren achter de auto.
Helaas hebben we dit 1x mogen ondervinden, maar dankzij deze veiligheidsvoorziening hebben we het er zonder kleerscheuren vanaf gebracht.
Na 2 jaar en circa 35.000 kilometer hebben wij de CRV ingeruild op een nieuwe, ik zal hierover ook een review schrijven en regelmatig updaten!
PRIVATE LEASE Honda CR-V