Honda Civic 1.3 DSi i-VTEC Hybrid (2008)

Honda Civic 1.3 DSi i-VTEC Hybrid (2008)

UitvoeringCivic 1.3 DSi i-VTEC Hybrid
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2021

Civic Hybride 2008 verbruik

Ik kocht deze honda civic met 291.700 op de klok 2 weken geleden
Tot nu toe heb ik er 800 kilometer probleemloos mee gereden. verbruik op de snelweg met 3 man en met een Snelheid van 130 km/u is 1 op 16,1

Van oberhausen naar rotterdam

Verbruik 21-7-2021
Ik had gisteren mijn auto in oberhausen /Duitsland bij de shell
Volgetankt met V-power Racing dat kan je zien als Euro 100.
Ik heb in oberhausen de auto volgentankt en reed naar Rotterdam .
Dat was een rit van 215 kilometer .
Ik reed met een Snelheid van 105 km/u
Op de teller naar rotterdam.
Toen ik in roterdam aan kwam heb ik de auto weer volgetankt ik heb toen maar 10 liter benzine hoeven bij te tanken.
toen was tank weer vol ik heb dus op deze reed een verbruik gehaald van 1 op 21.5 op de snelweg

Van Rotterdam naar parijs verbruik en kosten

Ik reed eerst van Rotterdam naar wijnegem in België' om te tanken dat is een rit van 105km de auto gebruikt 5.4 Liter benzine dat komt neer op een verbruik van 1 op 19.4 =€10
Wijnegem België naar hotel parijs nord dat was rit van 335km de auto gebruikte 17 liter benzine dat komt neer op een verbruik van 1 op 19.7
€24.31
In parijs 5dagen gereden en 575 km verder 42 liter gebruikt dat komt neer op een verbruik van 1 op 13.7= €65.50
Parijs -Rotterdam 430 km 21.50 Liter   dat komt neer op een verbruik van 1 op 20 =€33.60
Totaal €133.41
Benzine prijzen
Nederland Rotterdam shell €1.85 L
België wijnegem total €1.43 L
Frankrijk Aulnay sous Bois .Carrefour benzine pomp €1.56L

3,8

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens