Honda Accord Tourer 2.0i Elegance Special Edition (2010)

Honda Accord Tourer
Honda Accord TourerHonda AccordHonda Accord TourerHonda Accord TourerHonda Accord TourerHonda Accord TourerHonda Accord TourerHonda Accord TourerHonda Accord TourerHonda Accord TourerHonda Accord TourerHonda Accord TourerHonda AccordHonda Accord TourerHonda Accord TourerHonda Accord TourerHonda Accord TourerHonda Accord TourerHonda Accord TourerHonda Accord TourerHonda Accord TourerHonda Accord TourerHonda Accord TourerHonda Accord TourerHonda AccordHonda Accord

UitvoeringAccord Tourer 2.0i Elegance Special Edition
Bouwjaar2010
Jaar van aanschaf2010

My Dream

• 150 km

Analoog aan Honda's reclamefilm : Wat heb je aan mooie dromen als je ze niet waar maakt. Mijn droom: gisteren mocht ik mijn nieuwe Honda Accord Tourer Elegance Special Edition 2.0 Vtec ophalen bij Auto Herven in Den Bosch. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel van deze dealer. Ook van de aflevering wordt een feestje gemaakt. Pluim voor het team. Na 29 jaar lease auto's komt deze zakelijke auto op mijn naam. Voor het nodige zomer rijplezier heb ik nog een geimporteerde CRX in mijn bezit.

Ja het aantal kilometers valt nog mee, maar het is inmiddels mijn 9-de Honda Accord.

Na enkele maanden in een bolide van onze oosterburen, het merk met de ringen, qua prijsklasse toch echt een paar euro duurder valt het op dat Honda nog steeds een fantastische auto levert. Qua bediening, geluid, souplesse, comfort, werkelijk een heel complete auto met alles wat je maar wenst. Simpele voorbeelden hiervan zijn, je klikt je iPod in de USB aansluiting en je kunt met de menuknop door alle artiesten, albums, liedjes scrollen en ze afspelen. Prima geintegreerde bediening.

Een paar minpunten zijn er natuurlijk ook. De ruimte op de achterbank is echt heel heel klein. Een volwassene kan er nauwelijks zitten als je de voorstoelen volledig naar achteren hebt staan en ook de kofferbak blinkt niet uit door een overdaad aan ruimte. Maar, dat wordt met de andere positieve punten ruimschoots goed gemaakt.

Ik ga mijn kilometers draaien en zal jullie lezers op de hoogte van de ervaringen met mijn bolide.

Happy Dreams

Wim