Ford Titanium 1.0 ecoboost (2016)
Uitvoering | Titanium 1.0 ecoboost |
Bouwjaar | 2016 |
Jaar van aanschaf | 2016 |
Zalige auto
Met de baby waren wij op zoek naar een gezinswagen. Eentje waar ook de labrador in past samen met de kinderwagen. Bijna alle merken bezocht, vooral deze die een monovolume of multispace aanbieden. Citroën berlingo/Peugeot partner, Dacia dokker/lodgy, fiat doblo, ... noem maar op, gaan kijken, info vragen, test rit.
De Ford viel direct op Door zijn uiterlijk en afwerking aan de binnenkant. Natuurlijk is de vering niet te vergelijken met een Franse auto, maar al bij al tevreden hierover.
Hebben deze direct besteld en 5 maanden later was het dan zover. De auto is wat we er van verwacht hadden, comfort, ruimte, ... Qua prestaties, tja, je kan mee met het verkeer en als je hem op toeren houdt is hij redelijk vlot. Maar dat wisten we bij de aankoop al, grote auto, kleine motor, dan weet je het wel.
Het enige wat eigenlijk tegen valt is het verbruik. Ok, de motor moet nog ingereden worden, maar 1 op 12,5 vind ik toch wat veel. Fabrieksopgave is 1 op 18.
Al bij al zijn we tevreden, wordt vervolgd...

Ford Tourneo Connect 1.5 PHEV 150PK Aut. Titanium 7-Zits UIT VOORRAAD
- 2025

Ford Tourneo Connect 1.5 Plug-IN Hybrid 150 PK Camperombouw | 5 jaar Ford Protect | 7 zits | LED koplampen | Winter Pack | Navigatie | Camera |
- 2025

Ford Tourneo Connect 1.5 Plug-IN Hybrid 150 PK Automaat Titanium L2 | 5 jaar Ford Protect | 7 zits | LED koplampen | Winter Pack | Navigatie | Camera