Ford S-MAX 2.0 TDCi 160pk S-Edition (2013)

Ford S-Max
Ford S-MaxFord S-Max faceliftFord S-Max faceliftFord S-MaxFord S-MaxFord S-MaxFord S-MaxFord S-MaxFord S-MaxFord S-MaxFord S-MaxFord S-MaxFord S-MaxFord S-MaxFord S-MaxFord S-MaxFord S-MaxFord S-MaxFord S-Max faceliftFord S-Max faceliftFord S-Max facelift

UitvoeringS-MAX 2.0 TDCi 160pk S-Edition
Bouwjaar2013
Jaar van aanschaf2013

Nieuwe S-Max

Na lang wachten (staking in Belgie) toch mijn nieuwe S-Max ontvangen.
Ik wilde eigenlijk gewoon een "verse" voor mijn oude, minus de voorruitverwarming en plus rechtsvoor ook een electr. verstelbare stoel.
Ruit geen probleem, 600 euro. Maar: goed zicht is onbetaalbaar, dus ruit is oké.
Maar: helaas is de sony radio niet meer leverbaar. Alleen een standaard radio. Hmm doet alles wat de sony ook doet? jazeker, en de usb aansluiting zit nu veel dichterbij. Ford leest blijkbaar autoweek reviews. Auto geleverd, subliem als verwacht, nog fijner als de vorige.
Echter: opbergladen onder de voorstoelen vergeten? Komen nog. USB aansluiting niet meer in het dashboardkastje, waar wel?
Nergens deze auto 2013 heeft GEEN usb aansluiting, mediaspeler van de telefoon speelt niet af via Blue tooth en de Ipod mag wel Blue tooth inloggen, maar niet afspelen. Ik had nog met Ford nederland gebeld over de Sony radio voor ik bestelde: niet meer leverbaar.
Als dat zo is waarom staat hij dan uitgebreid in het nieuwe boekje en waarom vind ik hem VANDAAG nog vermeld op de Ford website?
Ik moet eerlijk toegeven dat de auto zelf mijn verwachting overtreft, het zicht is nu overigens geweldig, maar het radio verhaal verpest me voorlopig wel behoorlijk de fun in het rijden.

Praat verder op het forum