Ford S-MAX 2.0 16v Titanium (2008)
Uitvoering | S-MAX 2.0 16v Titanium |
Bouwjaar | 2008 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
S Max
Heb deze auto nu bijna twee jaar ben er zeer tevreden mee 1x in de garage gestaan voor het niet werken van de airco na controle bleek hij leeg te zijn beetje vreemd na een jaar. voor de rest 40.000 km zonder problemen. Met een gemiddeld verbruik van 9,6 ltr/100 km voor zo'n grote zware auto valt nog mee rijd gemiddeld 10 km harder dan toegestane snelheid. Op vakantie richting de bergen vind ik de motor een beetje te licht voor deze auto wanneer je onder de 100 km komt moet je terug schakelen om weer op snelheid te komen maar ja daar valt goed mee te leven in nederland waar we de meeste tijd door brengen heb je daar weinig last van. Ben pas met de nieuwe S max 2.0 stci powershift wezen proef rijden had ik niet moeten doen heb er gelijk 1 besteld wat rijd dat lekker zo,n automaat met zoveel pk's graag zou ik wel eens reakties willen horen van mensen die al zo'n auto in hun bezit hebben en wat voor verbruik we kunnen verwachten. Mijn huidige auto is nog te koop