Ford S-MAX 1.6 EcoBoost Titanium (2010)
| Uitvoering | S-MAX 1.6 EcoBoost Titanium |
| Versnellingen | 6, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2010 |
| Jaar van aanschaf | 2010 |
| KM-stand laatst | 106 km |
Ik heb bijna 3 jaar naar volle tevredenheid gereden in een Volvo V50. Echter, wat mij erg tegenvalt aan deze auto is de beenruimte achterin. Met 2 opgroeiende meiden wel een nadeel. Daarom ben ik op zoej gegaan naar een andere auto. Een aantal proefritten gemaakt; Volvo V70, Opel Insignia, Mazda 5. Maar deze vielen in het niet bij de Ford S-max. Wat een ruimte. Na lang puzzelen gekozen voor de nieuwe Ecobosst 1.6 liter benzinmotor. Wel een gok, want deze motor is nog niet te testen bij onze garage, maar krijgt goede recensies in de C-max en Mondeo. 180 pk. Verder gekozen voor panoramadak, summerpack, geavanceerde audio, USB + blue tooth en stoelen op de 3e rij (als je dan toch een grote auto koopt, doe het dan goed). Kleur zwart. Bouwdatum wordt 10 december, aflevering eind januari hoop ik. Ik hou jullie op de hoogte.
de eerste kilometers
Gisteren de ford opgehaald. Prima afgeleverd, alleen wel een vaste trekhaak ipv de afneembare die ik besteld had. Werd heel snel in orde gemaakt. Wat een stille motor, heel anders dan mijn Volvo (diesel). Interieur helemaal af, mn erg mooi de LED verlichting.