Ford Puma 1.7i 16V (1998)

Ford Puma 1.7i 16V (1998)

UitvoeringPuma 1.7i 16V
Bouwjaar1998
Jaar van aanschaf2008

Deze Auto is gekocht bij Arie Zijderveld in Lexmond
Ik heb deze auto net dus nog weinig kilometers gereden
Wat ik wel kan zeggen is dat de zitpositie ten opzicht van de cosra wel beter is
ook het geluidniviu bij 120 a 130 kmh is een stuk minder dan bij de corsa
En de Versnelingsbak schakeld een stuk soepel ook de koppelingspedaanl werkt goed Al mocht hij van mij bij voornamelijk het achteruit rijden nog iets eerder oppakken

Ook de kofferbak ruimte die wel iets kleiner is dan de corsa is ook goed genoeg om mijn modelen te vervoeren.
Nadeel is dat de achterbank in zijn geheel naar beneden klapt en niet in delen
Maar de laadvloer is iets vlaker nog dan in de corsa
wel is de tildrempel iets hoger.

Vocht bij de linkerachterlicht is opgelost door dicht te kitten

bij de rechterportier werkte de centrale deurvergendeling niet goed.
ook de Afstandbedieng werkte niet omdat de batterijen op waren en daardoor de code
gist wordt door de ford dealer opgelost.

*Hoedenplank bevestiging aan de rechterkant is niet helemaal oké
Asje iets dikker gemaakt ma tape nu werkt het weer goed
De touwtjes van de hoedeplank kunen tijdens het rijden los schieten dit het op geost door zelf een kunstof dopje te maken en die na de oogje van het hoedeplanktouwtje er op wordt geklikt

7,5

PRIVATE LEASE Ford Puma