Ford Mondeo Wagon 2.0 TDdi 115pk Trend (2002)
Uitvoering | Mondeo Wagon 2.0 TDdi 115pk Trend |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2002 |
Auto vanaf eerste dag in bezit. Dit is een lease auto en ik kan kort zijn; zowel de dealer, als de lease maatschappij hebben er aan bijgedragen dat ik nog nooit zo tevreden over een auto ben geweest als deze Mondeo.
De auto is bovengemiddeld ruim, comfortabel en stuurt als een speer. Beladen of onbeladen, de wagen is niet van de wijs te brengen. Positief is de trekkracht vanf 2000 toeren en de algehele lichtvoetigheid. De auto komt niets te kort. Erg positief is de ruimte en de degelijkheid. Geen rammels en kraakjes. Ook na bijna 170.000 kilometer voelt de auto nog ’fris’. Heerlijk is die duw in de rug vanaf 2000 toeren! Dit is echter een persoonlijke kwestie of je dat waardeert.
Drie nadelen heb ik wel te melden: De motor is erg luidruchtig, behalve op 120 kilometer kruissnelheid. En de auto heeft snel last van cuppende banden. De airco kan op warme dagen niet voldoende koelen.
Auto is erg goed bevallen, en als ik in de lease weer de mogelijkheid krijg, zal ik niet aarzelen, weer een Mondeo te nemen.
Cuppende banden, en daadoor veel afrolgeluiden en een ’dreun’vanuit de achterbak.
Verder geen mechanische, of electronische mankementen gehad.

Ford Mondeo Wagon 1.8-16V Centennial , GOEDE APK
- 2003

Ford Mondeo 1.8-16V Trend Airco Trekhaak Nieuwe APK en Beurt ORG. NED.
- 2001

Ford Mondeo 1.8-16V First Edition Airco (automatisch), cruise control, radio/cs-speler, trekhaak, elek. buiten spiegels, voorruitverwarming, multifunctioneel stuur, elek. ramen, Op zoek naar een sportieve én praktische sedan? Deze Ford mondeo 1.8-16V First Edition combineert krachtige prestaties met een hoog uitrustingsniveau en volop ruimte. Door de krachtige motor
- 2001