Ford Mondeo Wagon 1.8 TD Business Edition (1996)
Uitvoering | Mondeo Wagon 1.8 TD Business Edition |
Bouwjaar | 1996 |
Jaar van aanschaf | 1999 |
Deze auto particulier aangeschaft. Vorige eigenaar altijd bij de Ford dealer geweest. Toen ik daar heen ging meteen al ellende met de dealer dus naar universele garage voor de onderhoud (achter af nooit moeten doen). Reden voor aanschaf was dat het een ruime auto is (ik heb 3 kinderen) voor een mooie prijs. Alles zat er op en er aan. Airco, electr. ramen voor, electr. buitenspiegels, trekhaak, 2 airbags voor en het is diesel.
De auto is duur in onderhoud, iedere keer problemen vooral als die naar de garage is geweest( hier ben ik eigenlijk sinds kort achter).
De auto rijdt zuinig bij normaal rijden 1 op 15.
Distributie riemen zijn om de 50 á 60000 km vervangen iedere keer in plaats van 80000 km
Zeer veel problemen met de electrischgebeuren. De zekeringen moet ik zeer vaak vervangen. De garage gaf iedere keer aan dat het euvel gemaakt is maar dan kreeg ik wel ergens anders problemen met dezekeringen. En na de laatste keuring (april) maak de motor een zeer beroert geluid.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee