Ford Mondeo Wagon 1.8 16V 125pk First Edition (2001)

Ford Mondeo Wagon
Ford Mondeo WagonFord Mondeo WagonFord Mondeo WagonFord Mondeo WagonFord Mondeo WagonFord Mondeo - interieur

UitvoeringMondeo Wagon 1.8 16V 125pk First Edition
Bouwjaar2001
Jaar van aanschaf2001

Na de problemen die ik met mijn vorige auto heb gehad - notabene een Toyota - is mijn Mondeo Wagon een verademing om in te rijden. Het is een grote auto, maar rijdt niet als zodanig. Het bijna sportieve onderstel daagt ook uit tot een sportieve rijstijl en heb dan ook regelmatig mijn familie tot wanhoop gedreven als papa weer eens met een hoge snelheid een bochtje nam. De familie was daarna overigens steeds verbaasd dat dit zo soepel ging. De standaarduitrusting van mijn First Edition geeft nog eens een extra bijdrage aan een gevoel van luxe en comfort dat heerst in deze auto.

De problemen hebben zich beperkt tot een module van de ECC die vervangen moest worden en een mogelijk probleem met de cruise control. Beide overigens op uitstekende wijze door zowel Ford als mijn dealer opgepakt.
Verder niets dan lof.