Ford Mondeo Wagon 1.8 16V 110pk Cool Edition (2002)
Uitvoering | Mondeo Wagon 1.8 16V 110pk Cool Edition |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
Terugblik
Na 3 jaar en 53000 km gaat hij weg, onze Ford Mondeo. Sober qua uitrusting, maar het reed geweldig.
In die drie jaar eigenlijk geen problemen gehad. Afgezien van de normale beurten een keer de voorbanden vervangen, verder niet. Bij levering zat er wel een bijgeluid in de motor, wat de lagering van een spanrol bleek te zijn. Daarbij zijn later (onder Ford-garantie) de vier portieren voorzien van een nieuwe kitlaag, tegen het doorroesten van binnenuit.
Het rijden was heel anders dan ik gewend was. Je voelt gewoon heel goed wat de auto doet, waardoor je erg veel vertrouwen in de auto krijgt. Natuurlijk is het met deze motor geen scheurneus, maar voor de Nederlandse wegen met 5 man aan boord snel genoeg.
De auto gaat weg omdat ik een auto van de zaak mag gaan rijden. Wij hebben erg veel plezier met deze auto gehad: veel ruimte en comfort zonder problemen.
Ik heb de gebruikskosten als 'voldoende' beoordeeld. We hebben geen onverwachte kosten gehad, maar in de afgelopen drie jaar wel enorm afgeschreven! Met dank aan de ingezakte markt voor grote auto's.
Degene die onze auto gaat kopen krijgt er een goede aan!