Ford Mondeo clipper 1800 tdci 125 pk (2008)
| Uitvoering | Mondeo clipper 1800 tdci 125 pk |
| Versnellingen | 6, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2008 |
| Jaar van aanschaf | 2010 |
| KM-stand bij aanschaf | 23.000 km |
| KM-stand laatst | 36.000 km |
Ford ?
Ik heb de Mondeo nu 8 maanden en hou mijn hart vast, wat staat me nog te wachten?
Gelukkig is hij nog onder Ford garantie.
Heb al tal van problemen aan de wagen. Airco stuk, bestuurders stoel die los kwam, raam bestuurderskant kraakt en piept bij het openen en sluiten, motor houd heel hart in als airco op automaat staat, tokkend geluid aan de aandrijfas links voor bij het op en af schakelen, motor maakt raar geluid bij het uitzetten. Als ik het koppelingspedaal indruk is het minder.26.09.2010 nog bij de dealer geweest, ik kreeg te horen dat dit alles normaal is, als ik vertel dat mijn vorige auto vw Passat 9 jaar oud was en 220000 km had en geen van deze problemen had. Er werd mij verteld, de een is de andere niet.
Succes aan al de Mondeo rijders.
Groetjes Peter.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Ford Mondeo 2.2 TDCi Titanium trekhaak 2000kg trekgewicht
- 2010

Ford Mondeo 1.5 TDCi TITANIUM LEASE EDITION
- 2018

Ford Mondeo Wagon 2.0 IVCT HEV Vignale 187 pk | Panoramadak | Adaptieve cruise control | Trekhaak | Winter Pack | Adaptive cruise control | Achteruitrijcamera | Bestuurdersstoel Met Geheugen
- 2020