Ford Mondeo 2.5 V6 24V Ghia (2001)
Uitvoering | Mondeo 2.5 V6 24V Ghia |
Bouwjaar | 2001 |
Jaar van aanschaf | 2004 |
Ik had eerst een andere Ford Mondeo te weten de 1.8 16V 125PK, maar deze beviel me niet zo, omdat hij nogal traag was in de lagere toerentallen, niet zoals ik gewend was met mijn vorige auto een 2.0i.
Eerst wilde ik de 1.8 tunen, om hem meer power te geven, maar men raadde mij dit af, en naar een andere uit te kijken.
Ik heb toen na veel zoeken op internet deze auto gekocht ergens ver weg, en heb toen een proefrit gemaakt en was meteen helemaal verkocht.
Echt een perfecte auto, ligt lekker op de weg, is comfortabel, verder voelt ie ook heel veilig aan, temeer door de traction control die erin zit, maarja wat zit er eigenlijk NIET in? :)
Eigenlijk alles wat je je maar wensen kan zit erin.
1 belangrijk ding wil ik je niet onthouden, en dat is de voorruitverwarming, dit is ideaal in de winter, maar ook wanneer de ruit beslagen is bijv.
kortom een prima auto, die ik zo weer zou kopen !
Eigenlijk geen, heb alleen wat onenigheid gehad met de dealer over wat lakschade die ik later pas ontdekte, ze zeiden dat het zo hoorde en wellicht veroorzaakt was door een andere auto, maar experts zeggen dat het een totaal ander onderdeel is, m.a.w. het is een schade auto geweest. toch jammer dat die (gerenommeerde) garage dat verdoezelt.
verder niets dan lof over deze auto, hij is hoogst ietwat onzuinig, maar dat lijkt me vrij logisch met zo"n vette motor.
- Betrouwbaarheid5
- Prestaties4