Ford Mondeo 2.0 16V Trend (2001)
Uitvoering | Mondeo 2.0 16V Trend |
Bouwjaar | 2001 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
goede auto
16-10-2010: We rijden nu al weer drie jaar in deze auto en hij bevalt ons nog steeds prima. De auto rijdt comfortabel en hij heeft ons nog geen moment in de steek gelaten. De prestaties zijn niet bijzonder maar voor mij goed genoeg (het is ook een automaat). De kosten zijn laag, alleen het gebruikelijke onderhoud zoals banden en onderhoudsbeurten brengen kosten met zich mee, en ook die vallen tot nu toe mee. Het enige wat af en toe hapert is de centrale deurvergrendeling, en dan vooral als het koud is. De dealer heeft er eens iets aan gedaan maar na een maand kwamen de klachten weer terug. Over het geheel genomen is het een hele goede auto.
17-05-2012: Inmiddels staat er 142.000 op de teller. Nog steeds geen bijzonderheden. Het blijft een fijne auto die ons nog nooit in de steek heeft gelaten, ook niet toen het in februari 20 graden onder nul was. Er is verder ook niet veel bijzonders over deze mondeo te vertellen, het is niet de spannendste auto die er is. We zijn er gewoon erg tevreden mee.