Ford Mondeo 1.8 16V 125pk First Edition (2001)
Uitvoering | Mondeo 1.8 16V 125pk First Edition |
Bouwjaar | 2001 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
super auto
Hele goede ervaring met deze Ford.
De aanschaf bij een Ford dealer in Hellevoetsluis gekocht.
Heel fijn en netjes afgeleverd zoals afgesproken of het een nieuwe auto betreft.
In de garantie periode liep de airco pomp vast wat voor mij mooi was want dit was een euvel van dit type ford.
Een duur grapje wat zonder gezeur werd opgelost inclusief mooie leen auto.
Ook waren de fels randen van de deuren onder de kit randen verroest.
Ook dit was een euvel van dit type ze melden dat zelf en was onder garantie mooi verholpen.
Qua motor tot nu toe niets gehad alleen van af het begin bij korte ritten gaat het starten soms niet van harte.
Volgens het garage boek wat ik heb zou het de brandstof module zijn maar hij start in principe altijd alleen is het soms vervelend.
In het dashbord zit een rammeltje bij het wegrijden met koude motor ook dit is een veel voorkomend probleem van deze auto maar ik stoor mij daar niet echt aan.
qua rijden voelt hij super aan als een echte forse auto de ruimte is heerlijk en is op lange stukken heerlijk zuinig 1 op17 haalbaar bij 130 km per uur.
Voor de caravan is de motor voor nederland prima maar ik denk dat het rijden in de bergen niet van harte gaat en zou een beetje meer koppel en vermogen geen kwaad kunnen.
Tot sinds kort hoor ik een rammeltje bij de achter ophanging.
Dit is mij bij de keuring al eens medegedeeld zal de volgende keer gemaakt worden.
Wil er nog een jaar mee door blijven rijden.
Voor de rest geen kosten aan gehad tot nu toe.
Op twee banden na dan van het huismerk.
hij gaat ons verlaten
We gaan hem morgen in ruilen voor een renault scenic.
Tot nu toe was het een hele prettige auto.
De dingen die vermeld zijn daar is het bij gebleven.
Erg getwijfeld om weer ford te gaan rijden maar vinden tot nu toe de prijs verhouding bij de dealer te groot dus gaan dit proberen.