Ford Kuga 2.5 PHEV ST-Line X (2024) #5
Uitvoering | Kuga 2.5 PHEV ST-Line X |
Bouwjaar | 2024 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
Fijne zuinige reisauto
De ford kuga is de eerste 10.000km goed bevallen. Vooral het verbruik is zeer laag. Gemiddels slechts 2.3l op 100km. Ik probeer alle korte ritten elektrisch te rijden door thuis op te laden aan eigen wall box. Laden had iets sneller mogen gaan maar thuis is de auto binnen 3.5uur van leeg naar vol geladen. Bij openbare laadpalen wordt je soms benadeeld als ze de laadsnelheid begrenzen en omdat je maar op 1 fase laadt komt die soms op slechts 1.2kw per uur uit. Dan schiet het niet op. Op 3 fasen kunnen laden was handiger geweest. In tegenstelling tot vele andere autos werkt het infotainment systeem perfect. De combinatie met android auto geeft nooit problemen, het systeem is snel en ook de audio klinkt zeer goed. De led matrix koplampen zijn een fijne aanvulling en werkt goed, al het het dimlicht iets helderder gemogen en juist het grootlicht wat minder fel. Verkeersborden reflecteren nogal erg fel, Zeker bij regenachtig weer. Maar altijd nog beter dan de gewone led variant. Helaas heeft de overheid wat rijhulpsystemen verplicht die soms meer ergernis geven dan gemak. Met name de vermoeidheidsherkenning zegt me iets te vaak dat het tijd is voor pauze. Active lane assist en snelheidswaarschuwing zet ik altijd uit. De adaptive cruisecontrol lijkt iets meer te anticiperen dan bij een tiguan waar ik ook wel eens in rijdt. Overigens rijdt de cvt automaat gewoon een stuk fijner dan de dsg omdat het meer overeenkomt met elektrisch rijden. Overgang tussen motor en elektrisch merk je vrijwel niet.
PRIVATE LEASE Ford Kuga

Ford Kuga 2.5 PHEV ST-Line X Nieuw Uit Voorraad | Stoel,- Stuur,- en Voorruitverwarming | Adaptieve Cruise Control | Electrische Wegklapbare Trekhaak | Panoramadak
- 2025

Ford Kuga 2.5 PHEV e-CVT 225pk ST-Line | Stoel en stuur verwarming | Navigatie | Parkeer camera | Achterbank Voorruitverwarming | 1500 KG trekgewicht |
- 2024

Ford Kuga 2.5 PHEV ST-Line X PRIVATE LEASE VOORRAAD ACTIE €584,- maandelijks