Ford Focus Wagon 1.6 TDCi 109pk Futura (2007)

Ford Focus Wagon
Ford Focus WagonFord Focus WagonFord Focus WagonFord Focus WagonFord Focus WagonFord Focus WagonFord Focus WagonFord Focus - interieurFord Focus - interieur

UitvoeringFocus Wagon 1.6 TDCi 109pk Futura
Bouwjaar2007
Jaar van aanschaf2014

Wachten tot de auto klaar is

Afgelopen woensdag de auto bekeken, proefritje gemaakt, onderhandeld en gekocht. De auto ziet er ontzettend netjes uit.
Hij reed erg lekker!
Er komen twee nieuwe banden op, een nieuwe apk en onderhoudsbeurt volgens schema en 3 maanden Bovag garantie.
Nu wachten tot hij klaar is. Erg spannend!!

Auto opgehaald

We hebben de auto opgehaald. We zijn erg tevreden, ik heb de volgende review geplaatst bij autobedrijf van de Meij uit Ferwert:

Vorige week woensdag een auto bekeken, van te voren gebeld en toen we kwamen stond de auto netjes klaar met een groen kenteken, de auto was los dus we konden ongedwongen kijken. We mochten direct een proefritje maken. Omdat de auto er keurig uit zag hebben we besloten de auto te kopen. We zijn vriendelijk geholpen door Sjirk. Koffie en tijd voor ons was beschikbaar. Afgesproken dat de dinsdag of woensdag erop de auto klaar zou zijn. Precies een week later was de auto klaar, hadden we een nieuwe APK, onderhoudsbeurt, 2 nieuwe banden en 3 maand BOVAG Garantie. Na de koop en administratieve kant kreeg mijn vrouw een bos bloemen. We zijn jullie erg dankbaar en dit is top service. Mensen: Kom naar dit bedrijf. Eerlijke mensen!

Het verbruik van deze auto is ook zeer goed te noemen. De tank was vol, daar had ik geluk mee. Later als ik tanken moet houd ik dit bij in de verbruiksmonitor.

Eerste week zijn we door

De eerst week zijn we door, alles zonder problemen. In de auto zit een aux knop, dus ik wilde graag een aux aansluiting er in maken. Bij de Ford dealer geweest en een kabeltje opgehaald. (19 euro) De dealer heeft de radio naar voren gewipt. Toen ik thuis kwam heb ik de stekker uit de radio gehaald. Bleek dat er al een aansluiting in zat. Dus ik druk de stekker weer in de radio. Nu moest ik een code invoeren, ik in de stress want deze had ik niet. Gelukkig had de autogarage van wie ik de auto had gekocht de code nog. Nu het kabeltje maar weer terug brengen naar de Ford dealer. Veel gedoe, maar er is een aux aansluiting :)

De eerste tankbeurt heb ik ook gehad, dus ik houd de verbruiksmonitor nu bij!

4,3

PRIVATE LEASE Ford Focus

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens