Ford Focus Wagon 1.0 EcoBoost 155pk Hybrid Titanium X (2023)

Uitvoering | Focus Wagon 1.0 EcoBoost 155pk Hybrid Titanium X |
Versnellingen | 7, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2023 |
Jaar van aanschaf | 2023 |
Heerlijke auto
Ik heb deze Ford als short lease gereden vanwege het lange wachten op mijn nieuwe auto. Ik had nooit een Ford gereden. Maar ik was altijd wel nieuwsgierig naar de Focus. Ik was bij het kiezen bij Ford wezen kijken en hoorde daar dat de levertijd ruim een jaar ging duren. Bij Peugeot was het 6 maanden dus daar ben ik uiteindelijk voor gegaan. Echter nu ik de Ford 15000 kilometer gereden heb kan ik alleen maar bekennen dat ik spijt heb van mijn keuze voor Peugeot. Wat een heerlijke auto is die Focus. Met zijn 1.0 hybride met 155pk en automaat laat hij menig auto achter zich. Hij rijdt als een volwaardige sportieve auto. Dit had ik niet verwacht. De automaat werkt fantastisch en in sport stand trekt hij fantastisch op. In de andere standen kan je zuinig rijden 1:20. Maar de auto nodigt zich wel uit om gas te geven. De wegligging is fantastisch en alles werkt prima. Het sobere interieur waar ik eerst een beetje tegen vond vallen is erg gebruiksvriendelijk te noemen. Er zijn goede materialen gebruikt.
In de bergen rijdt hij ook prima. Dit is een auto die alles biedt voor het moderne rijden. Bij het kiezen van mijn volgende auto zal er zeker een Ford logo op de auto staan.
PRIVATE LEASE Ford Focus

Ford Focus 1.0i EcoBoost MHEV 92kW Titanium | APPLE CARPLAY | KEYLESS START | ACHTERUITRIJCAMERA | LANE ASSIST |
- 2023

Ford Focus wagon Focus 1.0 EcoBoost Mild-Hybrid Titanium S/S DRIVERPACK! WINTERPA
- 2025

Ford Focus 1.0 EcoBoost Hybrid Titanium | Camera | Navigatie | Climate Control |
- 2023