Ford Fiesta 1.25 82pk Titanium (2008)
| Uitvoering | Fiesta 1.25 82pk Titanium |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2008 |
| Jaar van aanschaf | 2008 |
| KM-stand bij aanschaf | 46 km |
| KM-stand laatst | 46 km |
Black Beauty
Op vrijdag 31-10-2008 mocht ik na 2 weken (ongeduldig) wachten onze Panther Black metallic afhalen bij klantvriendelijke en deskundige Forddealer Gijsbertse.nl Overstag gegaan na advies van verkoopadviseur: onze favoriete kleur de Moondust Silver metallic had een levertijd van 3 maanden; de zwarte hadden ze op voorraad bij filiaal elders. Luxe launchpack (nu X-pack)+ 16" 15 spaaks lichtmetalen velgen maakten het 'af'.
In november - december de prachtige illusie gehad in een 'nichemerk' te rijden; nog geen andere nieuwe Fiesta Beauties te zien (3e week november de 'eerste', wat een rare sensatie gaf). Nu ruim een half jaar later met nog steeds geen klachten (afkloppen) 10.500 km. op de klok. Tripcomputer geeft verbruik van 7.0/100 km. aan (dagelijks bebouwde kom + 80 km.wegen woonwerkverkeer, snelweg alleen in weekenden).
Grootste 'sensatie' - weliswaar voor de hand liggend met zo'n stug afgveerd Ford onderstel - de rotondes op 80 km.wegen; nekhijgende bumperklevers met 'zichtbaar' meer cilinderhoud + vermogen sprint je er vanaf de rotonde moeiteloos uit (je hebt zomaar een voetbalveldlengte voorsprong na de rotonde).
Tot slot: ik ben niet zo'n autofreak deskundige als vele anderen op dit (leuke) Autoweekforum. Daarom ook nu pas na een half jaar mijn bescheiden review. Fotootje zal ik later vervangen.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Ford Fiesta 1.25 Titanium 60pk | Sony Audio | Cruise Controle | Voorruitverwarming | Automatische Airco | Achterspoiler | Privacy Glass
- 2012

Ford Fiesta 1.3-8V Cool & Sound Airco|*98.195km!*