Ford Fiesta 1.25 60pk Trend (2011)
Uitvoering | Fiesta 1.25 60pk Trend |
Bouwjaar | 2011 |
Jaar van aanschaf | 2011 |
Eerste meters gemaakt
Een goed aanbod gehad en besloten om een nieuwe fiesta te kopen , een auto uit het B segment voor de prijs van een A segment auto , alles wat er op hoort zit erop , esp,airco,elramen ,cv met 2 afstandsbedieningen , en een heerlijk stille 4cil motor , na paar 1000km zal ik een uitgebreider review plaatsen.
Het eerste wat opvalt aan de auto is dat je hem heel laag in toeren kunt rijden, in zijn 3 de bocht om en dan vanuit 1200 toeren pakt ie gewoon goed op , verrassend voor zon motortje .
4mnd verder
Na 4 mnd met de Fiesta gereden te hebben is het duidelijk wat een fijne wagen is het toch , ik ga hier verders niet op in want het is al tig keren door anderen opgeschreven . iets anders wel en dat is dat de versnellingsbak in deze korte periode al een reparatie heeft ondergaan , fabrieks foutje zeg maar, dit kan gebeuren en doet aan mijn vertrouwen in Ford als autobouwer verders niets af .