Ford Fiesta 1.0 EcoBoost 100pk Titanium (2013)
| Uitvoering | Fiesta 1.0 EcoBoost 100pk Titanium |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2013 |
| Jaar van aanschaf | 2013 |
| KM-stand bij aanschaf | 67 km |
| KM-stand laatst | 34.700 km |
Bijna 2 jaar
Ik ben nu bijna 2 jaar in het bezit van het nieuwste model Fiesta. Mijn vorige auto de Ford Focus had ook een 3-cilinder 1.0 motor, maar omdat de Fiesta een kleinere auto is met de zelfde motor is hij pittig genoeg, zeker met een turbo.De zuinigheid valt ook nogal mee 6l op 100 km, kan beter t.o.v. de fabrieks cijfers.
Sync werkt goed alleen is het nog niet gelukt met de spraakbesturing, tijdens het rijden zijn er waarschijnlijk te veel ruis op de achtergrond waardoor het verkeerde telefoonnummer gepakt wordt. De prestaties tijdens de vakantie met een vouwwagen zijn uitstekend te noemen, ook het vebruik valt erg mee. De afwerking van het interieur is lux, mooi dashboard, luxe stoelbekleding etc. Wat wel jammer is dat de vrijstelling van wegenbelasting afgelopen jaar is gestopt zeker omdat het een milieu vriendelijke wagen is. Ik hoop er nog een jaartje mee vooruit te kunnen en dan ga ik weer eens kijken naar een nieuwe auto, of dat weer een Fiesta wordt weet ik nog niet. Wat mij toch bar tegen viel is de kofferruimte t.o.v. de Focus.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Ford Fiesta 1.0 Style Essential 2016 NAP TREKHAAK NAVI BLUETOOTH
- 2016

Ford Fiesta 1.25 Titanium 60pk | Sony Audio | Cruise Controle | Voorruitverwarming | Automatische Airco | Achterspoiler | Privacy Glass
- 2012

Ford Fiesta 1.25 Trend 82PK (APK:Nieuw) Incl.Garantie