Ford Fiesta 1.0 EcoBoost 100pk ST Line (2018)
| Uitvoering | Fiesta 1.0 EcoBoost 100pk ST Line |
| Versnellingen | 6, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2018 |
| Jaar van aanschaf | 2018 |
| KM-stand bij aanschaf | 10 km |
| KM-stand laatst | 870 km |
Eerste verslag
Vorige week onze nieuwe auto mogen ophalen. Altijd weer een belevenis. Na jaren Alfa Romeo te hebben gereden nu de overstap gemaakt naar Ford.
Eerlijk gezegd toch wel een beetje een verademing. Hele stille auto, mooie materialen en een mogelijkheden van de navigatie en radio en telefoonintegratie die ik nimmer in een Alfa heb mogen beleven.
Telefoon binnen 3 seconden geactiveerd en alle bediening van de telefoon op het scherm, navigatie via stem te bedienen, mooi!
Binnenkort een wat uitgebreider verslag. Kan ik nu nog niet te veel zeggen. Wat ik wel gemerkt heb dat de stoelen iets korter en zachter zijn dan dat ik gewend was dus even wennen.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Ford Fiesta 1.0 EcoBoost ST-Line (PARKEERSENSOREN, LANE-ASSIST, NAVIGATIE, CRUISE CONTROL)
- 2019

Ford Fiesta 1.0 EcoBoost Hybrid ST-Line X (TREKHAAK, CAMERA, STOEL/STUUR VERWARMING, CRUISE CONTROL ADAPTIEF, PARKEERSENSOREN)
- 2021

Ford Fiesta 1.0 125pk 5dr Titanium X
- 2022

Leuk sturen met een jonge Suzuki Swift voor €11.000 of toch liever een gebruikte Fiesta of Ibiza?

Ford Fiesta ST (2021) - Op de rollenbank

Ford Fiesta ST (2018) - Op de Rollenbank

Interesse in gebruikte Ford Fiesta en Focus neemt toe na bekendmaking productiestop