Fiat Punto GT Turbo (1996)
Uitvoering | Punto GT Turbo |
Bouwjaar | 1996 |
Jaar van aanschaf | 2000 |
Toen ik de auto kocht wist ik niet wat ik nou precies gekocht had maar één keer op de weg wist ik het, dit is een super bakje. De auto is lekker klein en heeft een zeer goed weggedrag. Toen ik de auto kocht was hij nog helemaal origineel wat nu wel veranderd is. Ik heb er 16 inch wielen onder en hij is verlaagt wat het weggedrag nog meer verbeterd. Er is ook een nadeel natuurlijk, waarom heb ik hem niet eerder gekocht. Eerst wou ik nooit een Fiat maar ik ben nu met een soort virus besmet. Onlangs heb ik er ook nog een snellere chip in laten monteren zodat er nu maar weinig auto’s zijn die mij eraf kunnen rijden en dat met 1372 cc. Conclusie super tevreden!
Een lekke uitlaat dus die heb ik laten vervangen door ééntje van RVS bij EPS in hoogezand.
Achter waren de rubers versleten en die kon je niet vervangen dus moest er een nieuwe ophanging onder wat vrij duur was.
Beide elektrische ramen waren kapot heb ik zelf nieuwe motortjes ingezet wat dan ook super veel bespaart.
Lekke koppakking waaruit bleek dat ook de hele cilinderkop was gescheurd (duur geintje)
Verder heb ik veel aan de motor getuned met 198 pk als resultaat.
Auto inmiddels verkocht, maar zoiets als deze kart krijg je niet snel weer