Fiat Panda 1000 S i.e. (1992)
| Uitvoering | Panda 1000 S i.e. |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 1992 |
| Jaar van aanschaf | 2002 |
| KM-stand bij aanschaf | 82.010 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
Eigenlijk heb ik niet veel over deze auto te melden behalve dat de versnellingsbak niet echt lekker schakelt maar voor de rest is het een prima autotje. Motorisch is hij perfect in orde. Ik moet wel zeggen dat ik er veel aan heb gedaan voor dat hij helemaal goed was. Want hij was niet vooruit te branden. De vorige eigenaar heeft er waarschijnlijk alleen maar in de stad gereden en voor de rest nergens. Dat kon ik ook wel aan de versnelingsbak merken. Maar nu ben ik wel tevreden.
P.S. mijn auto is niet van 1992 maar van 1993. Het is wel een 1000s i.e. U9 Fire. Hij is superzuinig ongeveer 1.19 tot 1.20 dat vind ik niet slecht want gemiddeld rijdt een Panda 1.17.
Lekke koppakking mei 2002, Beschadigde krukastand, Brandstofslang van de pomp naar carburateur, distributiesnaar vervangen, nieuwe verdelerkap met rotor, kopelingsplaten vervangen 2004, carbrateur vervangen 2005.
Twee portierdeuren vervangen 2005 wegens roestvorming.
in nov. 2005 is mijn Pandatje statig overleden. Is gebruikt voor oefeningen van de brandweer.
GESLOOPT DOOR BRANDWEER
Deze auto is helaas gesloopt door de brandweer Gouderak met een oefening