Fiat Brava 1.4 SX (1997)
Uitvoering | Brava 1.4 SX |
Bouwjaar | 1997 |
Jaar van aanschaf | 1997 |
De auto rijdt fijn en heeft alles aan boord wat ik nodig heb. Hij maakt niet veel lawaai maar ik had wel gedacht dat hij wat zuiniger zou zijn (1 op 13). De auto is ruim voor zijn klasse en komt qua degelijkheid ’Duits’ over. Ik zou er zo weer een kopen maar de opvolger Stilo vind ik, met 5 deuren, lelijk. De dealer heeft mij een keer willen bedonderden door mij, na nog geen drie jaar rijden, al compleet nieuwe lichtunits aan te smeren voor ƒ 850,00. Een andere (mijn huidige) dealer verving een lampje voor ƒ 10,00 en de oorspronkelijke dealer is inmiddels failliet (lekker puh).
Na 7 jaar en 160.000 km heb ik vrijwel geen problemen gehad. Een keer bleef het lampje van de airbag branden (is onder garantie hersteld). De laatste tijd heb ik wat problemen met de verlichting (dimlicht valt een enkele keer uit). Als je de achterbank neerklapt beschadigen twee haken, die normaal onder de bekleding zitten, de bekleding.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee